![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Колкото до концертните зали...Аз имам спастичен бронхит и алергични пристъпи(това е като астма,но ПЪТИ по-лошо,защото ми се активират от миризми,някои дезодоранти и прочие всекидневни идиотии).На концертна на W.A.S.P. направих жесток пристъп и ако не ме беше пуснал човекът пред мен да мина аз пред него(отпред,на загражденията-благодаря още веднъж и тук
![]() ![]() А и...Около мен ВСИЧКИ пушат.Не помня какво е да целунеш момче с чиста устичка...Много обичам моето си извънземно,но ще направя и невъзможното,за да не пуши повече...Да - цигарата след секс е сладка,но не и за мен,която и без това едва дишам.А как да му забраня?Ето кой е толерантен и кой не сега(не го прави нарочно - не се сдържа просто,това си е не чак толкова малка зависимост,колкото си мислят повечето).Приятелите ми ми се карат,че не съм по-строга и че съм била толерантна до глупост чак,но тук вече и аз не издържам!!!Не понасям собствената си майка,когато захапе цигарата.Не искам някога да се погнуся от нея така,както от други пушачи преди това... Много ви обичаме,пушещи,но не тровете и себе си,и нас!!!Сред вас са повечето ни приятели и ние не ви мразим,загрижени сме И за вас,но и за себе си - крайно време е... ![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:34 PM |