![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
...сте чували преди време (месеци, години...), но не сте им обръщали внимание, а изведнъж здраво сте се запалили по тях и ви е яд, че преди сте ги пренебрегвали.
При мен така стана примерно с новите неща на Katatonia (пренебрегвах ги известно време и след това почнах да им се кефя) и също така с Nevermore - бях гледал клипа на "Belive in Nothing" преди около 3 години и не ме изкефи, а преди няколко месеца взех, че преслушах един албум и ми хареса доста, та в момента си се кефя и на въпросното парче ![]() Също така май и стана с олд скуул блек метъл групи като Darkthrone и Mayhem (до Wolf Lair Abyss, нататък хич не ги трая). Най-брутално май стана с Alice in Chains - бях гледал ММ клипа на "Heaven Beside You" преди доста време (едно 7-8 години има май), но тогава бях прекалено тъп и недорасъл за всякаква музика по-сложна от Металика или Менуор, и не ми хареса. И така съвсем бях отписал тази група и изведнъж ми щукна да си сваля нещо тяхно - свалих си албума "Dirt" и станах направо пристрастен към него. После и към всичко друго тяхно ![]() Май доста закъснях, имайки предвид, че от самоубийството на Лейн Стенли след по-малко от 3 месеца ще се навършат 3 години, ама по-добре късно отколкото никога... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Та не обръщах внимание на EXODUS, но след като чух tempo of the damned
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:07 PM |