![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Radvam se ,4e moje6 da mi dade6 to4no opredelenie ! Izvinqvai,4e se izrazih po-razdvijeno.Sledva6tiqt put 6te izpolzvam medicinski termini. I pak povtarqm-vseki edin pu6a4 moje da spre cigarite po sobstvena volq i bez da se nalaga da go drusat s nikotinov zamestitel,naprimer. Roditelite mi pu6eha ot 20god i gi otkazaha bez problemi.Dqdo mi i baba mi pu6eha ot 50god-i te gi otkazaha ot raz...Tui 4e nedei da slaga6 pu6a4i i narkomani na edna vezna...nie NE izpitvame FIZI4ESKI bolki kogato ne izpu6im edna cigarka!!! пич да не те плаша, ама точно същия израз - винаги мога да спра - използват и всички хероинови наркоманчета... но както каза някой това си е въпроса на избор и ако този ваш избор е - аз ша си пуша, щото съм тарикат и щото трябва да разспускам, па ме боли кура за тия убитаци непушачите, кво като ги тровя.... та значи ако разсъждавате така, просто говори много за това кави хора сте и доколко разбрахте новия закон?! - той не забранява пушенето, а се опитва да наложи мерки, с които да има зони за пушачи и за непушачи, защото все пак някой трябва да защити правата и на хората, които не искат да са с жълти зъби, смрадлива уста, смрадливи дрехи и рак на белия дроб - който иска, да ходи в зоната за пушачи и да си навре ако ще и по десет фаса във всяко отверстие... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:27 PM |