![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Ние мрънкаме?!А темата аз ли съм я пуснал...ти мрънкаш!А що си мислиш че вие го тълкувате тоя закон?Има си заведения за непушачи!Що пък трябва пушача да ходи да си дими,а ти да седиш и да го гониш(примерно)?!!"Било вредно"..бла бла бла...Земи се фани с нещо сериозно,а не ги глей пушачите.Нали себе си тровиме.. пуснал съм темата да видя какво е общественото мнение (или поне това в сайта) и се потвърждава тезата ми, че българина е просто животно, ето заради такива като теб, дето разправят, аз ще си димя, а не ми пука, че тровя другите наоколо, ти си от типа тарикати, дето се мислят за много велики и винаги гледата да се направят на мноо велики и непукисти - в случая да нарушаваш ограничението за пушене и да пафкаш на места, които са за непушачи - както ти казах не би трябва;о да имаш проблем - отиди на мястото за пушачи и си наври по един пакет арда във всяко отверстие на тялото... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:14 AM |