![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Пичове, вече четвърта страница пълните с тия глупости, като на последните две циклите само едно и също. Кво толкова има да спорите - който му се пуши - да пуши на местата за пушачи, който не ще - да ходи на другите, на който му се пуши на забранени места - да го глобяват (при все, че никой досега не е изразил такова мнение, доклкото забелязах). Толкова е просто, а вие го превърнахте в няква супер-тъпа полемика. А що се отнася до мен - аз си пуша на определените места, и това си е чисто моя работа, и не мога да приема да ме наричате наркоман, селянин, простак и незнамкаквосиоще. Заебете тая тема, щото адски е затъпяла.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:25 PM |