![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
абе, някои печатал ли си е суитчър или фланелка до сега? В малкия Цум имаше такова нещо. Аз щях да си печатам на времето, но нямах черен суитчър. Сега има във "Вижъна" и мисля да пристъпвам. Някои има ли информация?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jan 18 2005, 05:56 PM) Според мен решението е да се отиде там където се печатат тия по магазините(от едно място е мисля) и да преговаряш за една бланка. И аз съм си мислил за това, но като се замисли човек, дали ще искат да ти направят една тениска ей така от добра воля. Мисля си че няма да им се занимава пък и нищо няма да спечелят... Както и да е, все пак трябва да се разпита по магазините откъде им ги носят и с кой да се свърже човек. ![]() Иначе дайте повече предложения за това къде могат да ми отпечата нещо. Аз досега съм намирал само места където отпечатват само на бяла или светла тениска, технологията не им позволявала на тъмни цветове. ![]() @Siegfried - Ако може, дай малко инфо за "солените"? ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:03 PM |