Търся |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Търся |
Dec 16 2004, 09:14 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
В тази тема поствайте за неща, дето ги няма по free server-ите, които търсите. Възможно е някой да ги има и да ви ги качи някъде, което ще ви спести безкрайно дърпане от soulseek.
............................................................... Аз търся Armored Saint - Revelation. Мисля, че е от 2000г. Тва им е реюниън албума. Много як, ама го имам само на касета. -------------------- |
|
|
Jan 19 2005, 07:16 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
Цитат(Nightmare @ Jan 19 2005, 03:59 PM) Търся : Учител, добър, търпелив, неизбухлив, лоялен към грешките ми, от Варна ... а да - и най-важното, да разбира от китари. Да ме обучи за отрицателно малко време, защото твърдо съм решила да изместя Щурма от Distorment. Сега кажи че щурма е китариста ни и ще се разрева . Иначе ако искаш да ни станеш басистка ела малко преди концерта и ако можеш да запомниш коя песен как се казва и как са подредени в сет-а значи си одобрена . Сега шегата на страна, според мен колкото и да е добър учителя нещата опират до много свирене и в същото време не бива да се претоварваш - не си заслужава да развиеш тендовагенит или както се пише само защото нямаш търпение. Имай предвид, че началото не е най-лесното не само заради психологическата трудност и волята да не се отказваш понеже не е станало от първи път, а и защото физически нещата не идват с раждането. За да хванеш акорд, който да прозвучи както трябва е необходимо да стиснеш достатъчно силно, нужно е също да развиеш една подсъзнателна ритмичност на свирене - т.е. да спазваш темпото без да се замисляш много много. Неприятни са и мазолите които изникват по пръстите и дланта при първите опити за свирене. Над всички условия обаче е да свириш с кеф, а за целта трябват най-общо две неща 1. да свириш песни които те кефят 2. да ги подбереш, такива че да има шанс да ги изсвириш..не се хвърляй на Machine Head от сега. Ако пък тръгнеш да свириш KoЯn ( и не само те, дори MH) по таблатури имай предвид, че строя на китарата ( коя струна на каква нота отговаря) е доста специфичен при тази група и не може да се свири в стандартна настройка. Абе общо взето и без уроци при учител може да постигнеш някакво ниво (аз например не съм ходил на уроци само баща ми ми е показвал някои неща), но задължително трябва мнооого да питаш някой, който има повечко опит. Успех! Edit: абе добре си е да отидеш при учител не ме слушай мене, ще ти спести доста лутане из света на музиката, но лично моето мнение, че и част от кефа на откриването и разбирането на този свят ще убие. |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 08:20 PM |