Търся |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Търся |
Dec 16 2004, 09:14 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
В тази тема поствайте за неща, дето ги няма по free server-ите, които търсите. Възможно е някой да ги има и да ви ги качи някъде, което ще ви спести безкрайно дърпане от soulseek.
............................................................... Аз търся Armored Saint - Revelation. Мисля, че е от 2000г. Тва им е реюниън албума. Много як, ама го имам само на касета. -------------------- |
|
|
Jan 20 2005, 02:14 PM
Коментар
|
|
деградиращ Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 |
Sw1tched, мерси за бързия и адекватен отговор!!!
От това, което казваш .... ъъъ пишеш, обаче да се науча да свиря на китара ми звучи почти като невъзможна мисия ... Много проблеми, много трудности, много време докато свикна .... бляяя .... ... Ама няма да се отказвам още от началото де! Хах, няма да ми вземеш страха. Ще ти драсна някое съобщение по някое време, имам да те питам много. Господин Griffin, да не се вре там дет не му е работа. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 07:54 PM |