![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Jan 20 2005, 08:00 PM) Някой може ли да отговори на следните три въпроса : 1. Какво е окултизмът и за какво се използва ? 2. Защо истинските окултисти НИКОГА не говорят за познанията си и не парадират с тях освен в ТЕСНИТЕ кръгове, където се практикува ? 3. Къде са корениете му ? Ти пък кво си тръгнал да разследваш кой е истински окултист и кой не? Още повече, че никой тук не съм видял да е твърдял, че е такъв, включително и моя милост! Колкото до въпросите ти. 1. Окултизмът, преди всичко е "инструмент", с който могат да бъдат отключени тайните на езотеризма! 2. Кой определя кой е истински окултист? 3. Не съм много сигурен, но би трябвало да е на изток! Но това всичко, какво значение има? Я ми кажи ти тогава, кои книги си прочел на тая тема. Или ти си дърпаш разни книжки от нета от незнайни автори. Относно Necronomicon: Имам няколко електронни версий на Некрономикон. Въпреки това не съм поглеждал повече от една от тях! Забележи, поглеждал, не прочел! Не ме влече бе, не ме влече, ко да правя. Що, според теб трябва ли да съм ги чел? ![]() ![]() Така че приятелю, излиза че ти се смяташ за истински окултист, ми тогава не говори за окултизма и не се занимавай с непросветени люде като нас, на които просто им е интересно! ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 01:24 AM |