Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Sentenced близо до своя край ?, Групата обявява последен албум
Angermeans
коментар Feb 6 2005, 02:12 PM
Коментар #1

Badmotorfinger

Група: Потребители
Коментари: 598
Регистриран: 6-January 05
Потребител N: 713

Вчера на главната страница на сайта на Sentenced се появи едно обръщение към феновете, озаглавено "Funeral Statement", започващо с:

Цитат
Новият ни албум ще се казва The Funeral Album и със него ние, Sentenced, идваме към края на нашият път. Този албум ще бъде нашият последен. Решението е взаимно, добре обмислено и окончателно.

В него още се споменава, че решението е взето през миналата 2004та година и всички от групата ще се разделят като приятели. Групата дори не се разпада, ами по-скоро решава да прекрати студийната си кариера.

Албумът ще излезне през април или май месец тази година и ще го последва едно прощално европейско турне, като групата ще се опита да свири предимно на по-големи фестивали, за да могат повече фенове да посетят концертите им и да се сбогуват с тях.
На базата на заснетото от тези концерти ще излезне DVD с работно заглавие Buried Alive и също така ще включва документални материали, интервюта и всички видеоклипове на групата.

Цитат
След това Sentenced няма да съществува повече

И: ТОВА Е. Няма да има реюниъни, завръщания или всякакви подобни жалки сапунено-оперни циркове, които явно са на мода тези дни. Sentenced че почива в мир.

Ще гледаме да направим най-доброто през последната година на групата, надяваме се, че ще бъдете с нас.

Ще се видим на последната обиколка.

/Lopakka & SENTENCED/

--------------------
Get a gun & have fun !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Angermeans
коментар Feb 6 2005, 03:13 PM
Коментар #2

Badmotorfinger

Група: Потребители
Коментари: 598
Регистриран: 6-January 05
Потребител N: 713

Нищо не съм казал, просто пускам новината wink.gif

Иначе не ми се вярва точно група като Sentenced да направи това, но ще видим...
На мен лично са ми много любима група и ми е кофти, ако се разпаднат, но в действителност по-добре така, отколкото да издават слаби албуми (не вярвам, че предстоящият ще е такъв...)

--------------------
Get a gun & have fun !
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 11:20 PM