![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Вчера на главната страница на сайта на Sentenced се появи едно обръщение към феновете, озаглавено "Funeral Statement", започващо с:
Цитат Новият ни албум ще се казва The Funeral Album и със него ние, Sentenced, идваме към края на нашият път. Този албум ще бъде нашият последен. Решението е взаимно, добре обмислено и окончателно. В него още се споменава, че решението е взето през миналата 2004та година и всички от групата ще се разделят като приятели. Групата дори не се разпада, ами по-скоро решава да прекрати студийната си кариера. Албумът ще излезне през април или май месец тази година и ще го последва едно прощално европейско турне, като групата ще се опита да свири предимно на по-големи фестивали, за да могат повече фенове да посетят концертите им и да се сбогуват с тях. На базата на заснетото от тези концерти ще излезне DVD с работно заглавие Buried Alive и също така ще включва документални материали, интервюта и всички видеоклипове на групата. Цитат След това Sentenced няма да съществува повече
И: ТОВА Е. Няма да има реюниъни, завръщания или всякакви подобни жалки сапунено-оперни циркове, които явно са на мода тези дни. Sentenced че почива в мир. Ще гледаме да направим най-доброто през последната година на групата, надяваме се, че ще бъдете с нас. Ще се видим на последната обиколка. /Lopakka & SENTENCED/ -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Нищо не съм казал, просто пускам новината
![]() Иначе не ми се вярва точно група като Sentenced да направи това, но ще видим... На мен лично са ми много любима група и ми е кофти, ако се разпаднат, но в действителност по-добре така, отколкото да издават слаби албуми (не вярвам, че предстоящият ще е такъв...) -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:20 PM |