![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
12ти Февруари (Събота) в клуб Кокарача ще се проведе концерт на Fyeld и Distorment. Началото на концерта е в 21:30 часа, а входът струва 2 лева.
![]() Fyeld: http://www.fyeld.com Distorment: http://distorment.cjb.net ------------------------------------------------------------------------------------ Кво да кажа, освен "ние сме ебати великите"??? ![]() Ще свирим същите песни + едно ново и един кавър, който е изненада. Както е казал Вазов - "Елате ни вижте!" -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Bitango @ Feb 7 2005, 04:38 PM) Всичко е добре. Супер. Ама бива ли банда от класата на FYELD да свири за 2 лева? Не ме разбирайте погрешно, но е време музикантите да получават повече от една бира... Банда от класата на Fyeld може да си позволи да свири и без пари, не смятам ,че цената на билета определя качеството на шоуто, което чака посетителите на концерта..никак даже. Не се наемам да говоря от името на който и да е, но може би си твърде отдавна си в бизнеса, че да помниш кефа който идва от самото свирене и факта, че си пред хора, които оценяват това, с което си се захванал. В това клубче билета по принцип е толкова..вероятно може да се променя, но не отивам да свиря там с тази идея, получих смс 'звънни ми ако искате пак да свирите, да се разберем', това и направих. После докато се чудехме, с кого да свирим, реших да пратя смс на Бобз, който по изключително приятелски начин се съгласи. И да .. ![]() Edit: що се отнася за бирата, ако им се пие бира ще си дам цялата печалба от концерта, за да ги почерпя. Това са хора които имат уважението ми. А че заслужават повече от билет струващ 2 лв , така е, но би ли ми казал колко хора ще дойдат за над 3 лв билет? Българския шоубизнес ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:44 PM |