![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Леле.. последната Фрактура чух песен на Cannibal Corpse (преди тва не бях чувал нищо тяхно) и направо ме подлудиха
![]() ![]() След предаването веднага хванах да download-вам последните им албуми. Свалих си "Gore Obsessed" (2002) - направо трепач, чудя се как ли още не съм си изпотрошил пц-то и въобще целия апартамент... ![]() ![]() За Slipknot няма какво да говоря, те ме кефят най-яко. За сега тези две групи са ми направили голямо впечатление ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Gamma Ray трябва да е. На Axel Rudi Pell пирамидата е в синьо, а в Powerplant на Gamma Ray е в някакви розово-сини мотиви. На Stratovarius също има 2 албума с пирамиди, но във Fourth Dimension е определено синя, а на Intermission има 2 малки оранжева отляво и някаква синкава. Та значи трябва да е Blast from the Past на Gamma Ray.
![]() Леле как щях да забравя да не е соловия албум на Timo Kotipelto: ![]() На майтап бих ти казал, че е бил Powerslave на Iron Maiden. А и един от по-старите албуми на Dio е с пирамида. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:28 PM |