![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kakvo vi e mnenieto za USA, za tqhnata politika.. dali bqha pravi da napadat Iraq i kakva vsu6tnost be6e istinskata pri4ina? Kakvo mislite i za vsi4ki tezi promivki na mozuci s filmi i t.n.
A... interesno e 4e Bu6 e edin ot nai-tupite prezidenti za izminalite desetiletiq, ne6to za koeto mu se podigravat dosta hora ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jul 16 2003, 02:33 AM) [UHA]rampage, bqm много се одалечавате от темата!! А що се отнася казаното от Христина Жекова, аз съм съгласен, но имам някои критики... Първо: Изобщо не съм съгласен, за "отношението към ближния"!! Всъщност... тя е права, но не мисля, че изобщо може да става въпрос за такива неща... Човекът винаги си е бил егоист! Това е нещо като инстинкт. Без него той не би оцелял... На мен ми звучи твърде сладникаво да се говори за човешки права и "отношение към ближния" в наше време (а и не само сега... то винаги си е било така), още повече по време на война. Ще минат още хилядолетия, ще полетим из космоса, но няма да се променим. Манталитетът на Homo Sapiens ще си остане такъв... Това за ближния, поне за мен, е използвано в религиите в опита им да контролират масите... нещо подбно изказах в темата за религиите, май... не помня вече... Второ: Били сме нация овчари... Друг път! Нация селяни сме... НЕ... нация селяндури! Всеки гледа да се скрие, да не работи... А после наддава мощен глас: "Защо един немски заварчик получава по 2000DM заплата???". МИ ЗАЩОТО СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!!! А ние сме една банда мързеливци, които обаче искат много! Има и наистина работливи хора... на тях се крепи едвам-едвам порутената ни държава. Наистина може и да не сме таива зомбирани дебили като америкаците (а това е така, защото в Б-я няма пари за нищо...), но те определено са по работливи и целеустремени! ...Лошото, е че и аз се усещам, че съм точно такъв мъзел като останалите и ме хваща яд!!! Аз ще свършам тук, че умирам за сън... Малко злобно прозвуча горния текст... Ще ме извинявате за което! ![]() ![]() ![]() Toва изказване най-много ми хареса. Причината комунизма да не може да просъществува е именно това - хората са жестоки егоисти и са много по-свирепи от всички хищници. Хората просто са паразити по своето същество и нищо не може да ги промени - нито идеология, нито религия, нито закони, нито заплахи. Проблема на комунизма изобщо не е, че е попаднал на лоши водачи. Да не говорим, че въпреки че ми е сложен за аватар не съм особен фен на Сталин, но той е последния, който може да бъде обвиняван за "падането" на комунизма и Русия... въпреки че е грузинец той е бил по-голям "патриот" от Ленин и Горбачов.... А това за Япония наистана е доста ![]() Ох, и аз се отпуснах по политически въпроси да говоря, а не по темата за САЩ. Та за образованието - [UHA]Flipper може да говори истината за тези негови братовчедки, но аз съм чувал и съвсем други неща, от хора, на които вярвам повече отколкото на него. В САЩ положението е различно във всеки щат, но като цяло нивото е ниско. В добрите университети първата година още компенсират това изоставане, но в другите не до там. Мисля, че бях написал за американските икономисти... Доброто нещо на американското образование е че много добре те подготвят за това да си вършиш работата конкретно, а лошото е че не те учат на нищо друго (в общия случай). Btw - [UHA]Flipper аз съм чувал далеч по-хубави неща за Норвегия и начина им на справяне с алкохолизма, тютюнопушенето, бягането от час и т.н. Това значи ли че Норвегия са "по-велика сила"? Еdit - bgm как американците никой да не ги е подкрепял като са извоювали независимостта си?!?? Ти чуваш ли се?! А да не би те да са си направили сами Статуята на свободата??? Този коментар е бил редактиран от Metanoia на Jul 17 2003, 11:17 PM -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 12:00 PM |