![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Лидерите на гръцката метъл сцена ROTTING CHRIST ще изнесат концерт в София на 9 март 2005 г. Sakis и компания пристигат в България по покана на The Other Side, Независимата Бургаска Музикална Сцена и “Сцена за авторска музика” О!Шипка. Концертът е част от балканското турне на групата, като в него са включени Румъния и Молдова. По време на турнето ROTTING CHRIST ще се придружават и от гръцката банда RAVENCULT – освен тях, в клуб “О!Шипка” ще свирят и българските шайки SEVERIA и DARK INVERSION. Поради мерки за безопасност ще бъде пуснато ограничено количество билети.
Припомняме, че това е третия концерт на ROTTING CHRIST на българска земя, предишните два се състояха през 1998 и 1999 г. В Бургас. Най-новият албум на ROTTING CHRIST е озаглавен “Sanctus Diavolos” и е издаден през 2004 г. от Century Media и се разпространява официално в България от Музикална компания Wizard. Повече информация за групата може да се прочете на техния официален сайт www.rotting-christ.com Участват: ROTTING CHRIST, RAVENCULT, SEVERIA, DARK INVERSION Място: “Сцена за авторска музика” О!Шипка Адрес: ул. Шипка 11 Град: София Дата: 9 март 2005 г. (сряда) Начален час: 22:00 Билет: 15 лева Инфо: www.TheOtherSide.dir.bg/rottingchrist ![]() Предварителна продажба на билети ще се извършва в клуба. Внимание! В заведението не се допускат лица до 18 години без придружител (родител), лица без документи за самоличност и лица употребили в големи количества алкохол и наркотични вещества! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 17 2005, 05:26 PM) Цитат(Bitango @ Feb 15 2005, 02:22 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 14 2005, 09:30 PM) Цитат(Beelzebub @ Feb 14 2005, 08:20 PM) 15лв за О'Шипка?!? ![]() sry Да,и то за някакви гръцки групи...Бих отишла повече заради българите,но парите ми се виждат доста и сериозно ще се замисля. ами, ходи си за 2 лева в кокарача ![]() и бих добавил: о, свещена простота... "Sancta simplicitas",защото мисля,че нито една гръцка група(особено Rotting Christ) не заслужава сумата от 15 лева и то за заведение ли?Не ми е толкова за парите-ако свиреше някоя от любимите ми групи нямаше и да се замислям да ги дам.В случая ако беше под 10 лв щях да отида само заради двете български групи. Никого не карам на сила. Ако си такава фенка на българските групи, примерно дойде ли на ACT OF GROTESQUE, където свирят двама от SEVERIA? Или сме за сцената само на приказки по форумите? Не искам да се карам с никой, но ми писна от нападки. Писна ми да се вътря и да си хабя здравето и нервите, както беше на ANCIENT! Тогава два месеца не можах да вляза в нормални релси. А залата беше пълна едва на 25% от капацитета си. Феновете не бяха малко тогава, но разходите по един такъв концерт са убийствени. Говорят за читалище... Ами, то е почти същото... Ами знаете ли, че примерно на един от "sounds From The Undercroft" дойдоха пожарникарите и казаха: "спирайте концерта" - подписваха се протоколи, че едва ли не, ако се подпалим ние отговаряме, защото читалището няма "акт 16"... Един пиян да се задави в драйфаното и да умре и отиваш в затвора. Говорите, но правилили сте концерт някога? За този концерт ще се наеме допълнителна апаратура, каквато изисква групата. ROTTING CHRIST са уведомени че ще свирят в малък клуб пред 200 фена. В "О!Шипка" може да свирят DIE TOTTEN HOSEN, 25 TA LIFE, ANCIENT CEREMONY, значи и ROTTING CHRIST могат да свирят. Който е фен на групата, ще се постарае да си купи билет на време. Ние ще се погрижим за добър звук, за това да се създаде атмосфера. Ако щете го наречете снобия, но този концерт ще бъде само за израните фенове. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 08:54 PM |