![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Хе, ами Здравейте!:)
От 17 Февруари съм регистрирана във форума и като , че ли вече е време да се представя на всички:) Не обичам особено да говоря за себе си, но хайде, знам , че никой не хапе, за това ще се опитам:) Казвам се Калояна, но всички ме наричат Кали. Родом съм от град Сливен. И сега си живея тук:) Уча в Гимназия с преподаване на западни езици в Сливен. Профил : Немски /Френски. Тази година е последната ми в училището. Смятам да кандидатствам специалност Археология в Софийски университет. Слушам този стил музика от преди 3-4 години. Любимата ми група е Nightwish.Все още съм запозната само с нея. Сега прослушах и Dreamtale и от днес и Thunderstone ![]() Спортувам. Спорта, с който се познаваме от малки деца е тениса на маса. Не пия и не пуша:) Обичам приятелите си, семейството си. мм..за друго не се сещам. Да не забравя да кажа, на 19 години съм..Преди няколко дни ги навърших:) Е, това е за сега:) надявам се, че не съм отегчила никой:) С уважение : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Здрасти душа:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:52 PM |