![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нещо напоследък съм се вманиачил все по финландски (и скандинавски като цяло) групи. Я сега всеки да изброи любимите си или тези, които знае, че да ги чуя и аз. Дано науча поне една две нови, щото вече имам чувството, че ги знам всичките и имам всичко тяхно...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 14-April 04 Град: Sf Потребител N: 453 ![]() |
Ajattara , HIM ,Reverend Bizarre
Amorphis ,Impaled Nazarene ,Sentenced And Oceans , Insomnium ,Sethian Apocalyptica , Kalmah ,Shape Of Despair Celesty , Korpiklaani ,Silentium Charon , Kotipelto ,Sinergy Children Of Bodom , Lordi ,??????????????????Divercia , Lullacry ,Stratovarius Dreamtale , Machine Men ,Swallow The Sun Ensiferum , Moonsorrow ,Tarot Entwine , Negative ,The 69 Eyes Eternal Tears Of Sorrow , Nightwish ,Thunderstone Finntroll , Norther ,To/Die/For For My Pain , Poisonblack , Twilightning Ghost Machinery , Rapture ,Virtuocity , Warmen ![]() ![]() Това са все финландски групи. Пробвай подред и най-вече последната. -------------------- .
. . . |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:19 AM |