![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Ами аз лично напоследък се увлякох страшно много по Gothic метъла, макар че допреди време някак си не ми допадаше. Сега слушам това по цял ден, въпреки че на наште им писна вече.
![]() Като предишни (и все още настоящи) любими стилове мога да посоча чистото хеви, нео и т.н. пънк. ![]() Като любими групи мога да посоча много, но ще се огранича да напиша няколко, а именно: Nightwish, Rammstein, Linkin Park, Offspring, Metallica, Iron Maiden, Therion, Stratovarius, SUM 41 (отскоро), Blink 182, Nirvana и така мога да продължавам още ... В различно настроение слушам различни стилове. Но май Gothic си слушам по всяко време ![]() ![]() ![]() offtopic:Това с лошия мноо ма искефи ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Warrior, бая спорове имахме във форума на фрактура за нео-метъла, там заровихме томахавката. Сега обаче сме на този форум и е време да се пооплюем отново
![]() цитирам(и аз):"...само музикално неграмотен човек може да нарече меркантилните изпълнения на limp bizkit и linkin park (и сума ти други) метъл. Метълът е музика, в чиято основа са залегнали принципи, противоречащи на комерсиализма - бунтът против общоприетото, против mainstream-а и т.н. Не се опитвай да убеждаваш когото и да е, че разни лъскави групета дето не могат сами да си настроят инструментите, свирят метъл, защото това си е чиста проба гавра. И не ме интересува как наричат медиите бездарните напъни на въпросните бой-банди. Ако ги наричат метъл, то е единствено с цел да пробутат поредния комерсиален полуфабрикат на масовия слушател под формата на нещо революционно и "тежко". Метълът не може да е некадърна смесица от бездарно свирене без сола, тонове семпли и рап. Нео-то си е стил, не отричам, но на пръсти се броят нео бандите, които в действителност правят метъл. limp bizkit не са сред тях." Това че не можеш да откриеш какъв по дяволите е бунтът с/у общоприетото в ню-метъла си е лично твой (а и на всички блек-метъл гробари за които тежко означава някой да имитира рева на преграхнал хищник) проблем. Нека ти го разкрия като на приятел - Вие самите се ограничавате с един комплект звуци и всичко наричащо се метъл, но неспазващо традициите му автоматично се превръща в комерсиално, в това което е Cool за рапърчето или попърчето и отвръщение за открилите "праведната" музика както я наричате. Нео-метълите са против това да се ограничават с клишета и смятат че може да се направи коктейл от стилове...това че според вас истината си е в чистата водка е друг въпрос. Ще се съглася че има ужасно комерсиални боклуци в нео метъла...а кой по дяволите ви излъга че тва в така наречения класически рок го няма. И въпреки това не смятам че известните ню-метъл групи са задължително комерс - колкото за вас линкин парк са комерс толкова са за мен съвременните Iron maiden и най-вече легендите които дълго време ми бяха любими, а именно Металика. Айде след малко пак ще си говорим. И още нещо- осъзнайте се колко идиотско нещо е да не правиш музика защото има опасност прекалено много хора да я харесат. И само музикално неграмотен човек може да презира новото, понеже е ново... тъпчете си на едно място щом искате, но не стреляйте по тези които искат да се измъкнат от омагъосания кръг. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:19 AM |