![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Най-много се притеснявам за семейството и приятелите си - както всеки, но нещо като фобия са ми земетресенията
![]() ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 01:56 PM |