![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Хе, ами Здравейте!:)
От 17 Февруари съм регистрирана във форума и като , че ли вече е време да се представя на всички:) Не обичам особено да говоря за себе си, но хайде, знам , че никой не хапе, за това ще се опитам:) Казвам се Калояна, но всички ме наричат Кали. Родом съм от град Сливен. И сега си живея тук:) Уча в Гимназия с преподаване на западни езици в Сливен. Профил : Немски /Френски. Тази година е последната ми в училището. Смятам да кандидатствам специалност Археология в Софийски университет. Слушам този стил музика от преди 3-4 години. Любимата ми група е Nightwish.Все още съм запозната само с нея. Сега прослушах и Dreamtale и от днес и Thunderstone ![]() Спортувам. Спорта, с който се познаваме от малки деца е тениса на маса. Не пия и не пуша:) Обичам приятелите си, семейството си. мм..за друго не се сещам. Да не забравя да кажа, на 19 години съм..Преди няколко дни ги навърших:) Е, това е за сега:) надявам се, че не съм отегчила никой:) С уважение : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 20 2005, 04:28 PM) Цитат Какво толкова всички са луднали по тия Nightwish.Има хиляди други групи... Всеки има право на избор, като не те кефи SHUT THE FUCK UP!!! По-кротко де.Никоя група не си заслужава да бъде защитавана така пламенно,нито пък почитателите й да придобиват нещо като комплекси. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:53 PM |