![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Amm slushali li ste gi ??? Ako ste gi slushali izkajete mnenie za tqh , a ako ne ste moje da si gi drupnete ot www.ciroza.hit.bg i togava da kajete kakvo mislite :az sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Feb 20 2005, 10:19 PM) За теб е тъпа,за тях не е ...вкусове всякакви.Ми не дава оправдание за критика,примерно мен като не ми харесва на някоя група нещо да съм почнал да критикувам тук...ми нямам го тва право щото всеки си има свой собствен вкус..мисля че добре трябва да го знаеш,така че и ти нямаш никво право да критикуваш ![]() Бре няма право има го и още как, направо си е конституционно право да критикуваш, самия форум е за изразяване на мнения, той заявява, че е тъпа - това е неговото мнение. Вярно, че не го обоснова, което прави мнението му малко безсмилено, но пък аз обосновах моето ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:16 AM |