![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(pi4 @ Feb 25 2005, 07:23 PM) mislja, che ili si chel(a) prekaleno mnogo knizhki ot tipa na "chetvyrtata visochina" i "kak se kaljavashe stomanata" (kak naistina?) ili filmi ala bruce lee, deto se mlatjat po kratunite s bozdugani i podrychni materiali i posle im e mnogo mnogo kef. no ti kazvam za tvoe dobro: vseki go e strah ot neshto, dori i da ne go znae, pyk i dano ne go uznae, shtoto si e naistina strashnichko, kogato ti dojde tozi strah. vjarvash li v razkazite, deto njakoj si izdyrzhal na "nechoveshki" mychenia i ne izdal chetata? prosto mychitelite mu sa bili ili nekadyrni ili prosto sa tyrseli zabava v mycheniata. dobriat mychitel ti izkarva straha na svetlo i si kazvash vsichko ot igla do konec. bydi gotov za tova, ne se znae nikoga, priznaj si vsichko bez boj, bybrecite shte ti pritrjabvat pak. ![]() Хе ![]() Явно съм отворена книга за теб. Ако аз не казвам нищо, то кво ми казваш ти??? Пишеш некви несвързани работи дето са много далеч от темата... колкото до начина на мислене, аз нямам предвид да четеш некви книги за психологически подготовки, а просто да се пребориш със страха. Приемаш го като пречка и го преодоляваш. Ако вие не правите нищо за да преодолявате страховете си, то толкова по-лошо за вас и те моля да не ми казваш кво било за мое добро и кво не! Цитат С риск да сломя духа ти ще ти кажа една тайна -страхът е начин на мислене. ![]() И между другото само 'начин на мислене ' не означава нищо. ![]() Така де. Кофти начин на мислене. Кво ще кажете да зарежем тоя спор. Безсмислен е ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 05:30 PM |