![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравейте!
Това е една нова тема, която реших да поставя след като разбрах, че трябва да направя проект на тема "Археологията - минало и настояще". И още повече , че искам да кандидатствам археология. Искам да направя анкета, но тъй като не съм много знаеща по този въпрос, го поставям пред Вас като отделна тема. Ще съм благодарна на всички, които поставят своите мнения във форума и напишат какво е археологията за тях, мнението за музеите и частните такива в България. И най - важното, кога сте посетили за последен път музей:) Мисля , че темата е интересна...и има много неща, които могат да се кажат ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Feb 27 2005, 04:09 PM) Е кво напротив колко неща са преебани зарди ей такива дето взимат пари и могат да ги запазят а на тях не им пука..... може много повече Наистина хората, на които им е поверена културата, нещо не ги интересува..това е много жалко. Но да се надяваме, че тази година на изборите ще се намери някое по - поносимо правителство , което да обърне повече внимание на култура, история, музеи:)) а и на образованието, защото то всичко обединява, поне според мен:) Но не мислите ли, че също и от нас, обикновените хора зависи развитието на културата. Айде , то за властимащите е ясно вече, но и обществото ни много неща съсипа ![]() ![]() А това все пак е част от историята..И така като се замисля..абе то всичко обхваща тази история..леле ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:41 PM |