![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравейте!
Това е една нова тема, която реших да поставя след като разбрах, че трябва да направя проект на тема "Археологията - минало и настояще". И още повече , че искам да кандидатствам археология. Искам да направя анкета, но тъй като не съм много знаеща по този въпрос, го поставям пред Вас като отделна тема. Ще съм благодарна на всички, които поставят своите мнения във форума и напишат какво е археологията за тях, мнението за музеите и частните такива в България. И най - важното, кога сте посетили за последен път музей:) Мисля , че темата е интересна...и има много неща, които могат да се кажат ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Feb 27 2005, 06:44 PM) Цитат(Nightwish @ Feb 27 2005, 01:53 PM) Blashyrkh - историческият музей ти се вижда тъп сега, защото наистина някои от експонатите като това,което ти спомена са пълна глупост! Но не можем да отречем, че България е страна с много богата история и наистина има забележителности, които никъде другаде по света не могат да се видят. Да ама не са за музей тия забележителности. Трябва да попътуваш малко за да ги видиш: гробници, паметници, крепости. Предпочитем това пред музей. И отново обърнахте темата на това колко гадна държава сме и как българите са с ниска култура... Наистина темата наби към държавни проблеми,обаче не забелязваш ли,че почти всико опира до тази държава и това как тя се "грижи" за тоя народ.Що в Германия,държавата им е по-бедна на експонати и история от нашата,обаче там хората влагат пари в тези неща за да видят,да науча как,къде и кво е било,а тук като не се дават пари няма да стане.Гледах даже някво предаване някакви там сайт не могат да си направят щото трябвало средства и от там един инвалид им е направил.Трябва всички да ни очука живота за да разберем,че има много по-красиви неща от напиване,пребиване и ей такива ли? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:40 PM |