![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мнения?
-------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Реших да изкажа мнението си, защото има нещо, което наистина трябва да се направи според мен. Само ако погледнем темите...на които има по 1000 отговора..и някакви такива числа се виждат от пръв поглед. Не мислите ли, че трябва да се изчисти малко форума и примерно да се създаде архив за старите теми. Аз вече го предложих това веднъж, но го предлагам пак, защото виждам примерно в "Общ форум" има някакви си 45 страници само с теми?! Кой ще тръгне да чете тема от преди 2-3 години и да отговаря..те вече не се използват.
Не знам, това лично си е мое мнение и никой не задължавам с него..Но си мисля, че трябва да се измисли нещо..Дори ако трябва да се включат доброволци, които да помагат на създателите на форума или нещо от този сорт.. Като цяло, специално на мен форума ми харесва и най - много ми допада това, че се пише на кирилица..защото вече почти навсякъде е общоприето да се пише на латиница.. Това е! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 08:22 PM |