![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Кажете какви чужди езици владеете и какви бихте искали да знаете? Аз в момента се интересувам от финландски, ако някой може да ме насочи към някоя школа, в която се преподава този чудесен език ще съм му благодарен. Иначе знам немски и английски. Интересното е, че в момента съм доста по-добре с английският, въпреки че официално съм го учил само две години и то в 6 и 7 клас, но музиката филмите, компютърът ми дадоха доста добро обучение по този популярен език, лошото е, че не ме научиха да го пиша грамотно
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
На мен пък ми омръзна тъпаци с тапии дето знаят по-малко от мен. Тия текстчета ги превеждам без проблем, аз чета Пратчет в оригинал, Крейдъл превеждам пък това ли няма да преведа
![]() Цитат Ха..и за това, че ти мислиш по този начин, трябва да ни казваш, че сме тъпаци, така ли?! Нещо не разбрах! И плюс това ако мислиш , че с два класа в училище не може да се научи малко от малко английски, мисля, че жестоко се лъжеш.. Не се връзвай, нали ти обясних, че точно заради такива хора обстановката във форума от време на време се скапва.А и Снежная Королева (Куролева) или каквато си там, явно знаеш добре английски, но българският ти правопис не струва. Запетайка интервал, а не интервал запетайка ![]() ПС Не е много учтиво да наричаш хората тъпаци, когато не ги гледаш в очите. Повярвай ми много усилия ми коства в момента да запазя добрия тон. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:41 AM |