![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Кажете какви чужди езици владеете и какви бихте искали да знаете? Аз в момента се интересувам от финландски, ако някой може да ме насочи към някоя школа, в която се преподава този чудесен език ще съм му благодарен. Иначе знам немски и английски. Интересното е, че в момента съм доста по-добре с английският, въпреки че официално съм го учил само две години и то в 6 и 7 клас, но музиката филмите, компютърът ми дадоха доста добро обучение по този популярен език, лошото е, че не ме научиха да го пиша грамотно
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
az ne vladeja nikakyv chuzd ezik, a i majchiniat (bylgarski) edvam edvam, naposledyk se nauchih da govorja po malko, zatova pisha poveche... kakvo da se pravi, vsichki ne mogat da sa umni po rozhdenie. staraja se, vjarno, no tova, koeto drugute mogat da pravjat za sekundi, trjabvat mi chasove da usvoja.
blaze vi! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:39 AM |