![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Кажете какви чужди езици владеете и какви бихте искали да знаете? Аз в момента се интересувам от финландски, ако някой може да ме насочи към някоя школа, в която се преподава този чудесен език ще съм му благодарен. Иначе знам немски и английски. Интересното е, че в момента съм доста по-добре с английският, въпреки че официално съм го учил само две години и то в 6 и 7 клас, но музиката филмите, компютърът ми дадоха доста добро обучение по този популярен език, лошото е, че не ме научиха да го пиша грамотно
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Какво да кажа за чуждите езици? Радвам им се...до такава степен, че ги изучавам в унито:-) Английски и немски са засега, но и от испански отбирам...
Много ми се ще да уча португалски ( сега всички в всички в един глас викате: бльоок:-), но по-скоро този, на който говорят в Бразилия, има разлика. Колкото до това дали може да се научи езика само от медия или комп...е, може! Определено може. Аз такива изрази съм научила от филми и прочие, каквито дори и някои от сегашните ми преподаватели не знаят:-) Картуун Нетуърк рулира в тва отношение! Поне за мен. Ако си достатъчно възприемчив и естествено имаш желание да учиш езика то всичко е ок. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:47 AM |