![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
... от два дена зяпам тоя сайт - много готини анализи има, та това за циганите ме впечатли:
първо и второ -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Демиург,напълно съм съгласна с теб.И аз учех с уж интегрирани циганета,които въпреки че имаха повече средства от нас,българчетата в столичния кв.Люлин,пак не учеха,нито пък изявяваха желание да ходят на училище.Моето село е в Северозападна България,чийто села сега са пълни главно с цигани,но интересното е,че не можеш да видиш нито един от тях да превива гръб по полето...Само някое цигане може да се съгласи да ти прекопае надве-натри градината срещу заплащане,но другата му цел е да огледа добре къщата и градината ти и да открадне каквото може.Работещи цигани се срещат,но това е доста рядко явление и то не защото не могат да си намерят работа както реват.те просто не искат.Вери го,печи го,интегрирай го циганинът си е циганин и ще си остане такъв дори и след като влезем в ЕС.Лошото е,че не можеш да набиеш този факт в главите на "толерантните" европейци...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:45 PM |