![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() Тук пак гледам поредните пропаганди от типа"Обичайте животните,не ги яжте.Харе Кришна"(надпис в софийски подлез),"Не носете кожа,защото знаете ли как се мъчат горките животинки в кланниците" и т.н и то в темата за страха.Месо ям доста рядко,не защото ми пука за горките свине,а защото не обичам.Кожа нося и то доста,както прави човечеството от зората си,без да мисля за житейските страдания на поредното говедо,убито за да бъде направено на суджуци за едни и якета за други(гледала съм кадри от кланници в Третия свят,спокойно).Щеше ли да оцелее човечеството ако не се беше обличало с животински кожи и яло месо зимните месеци?Щяхме ли да разберем механизма на много заболявания и да намерим тяхното лечение ако не бяха лабораторните животни?Добре,че Бриджит Бардо и сюрия природозащитници не са се били родили тогава,защото нито шяхме да опитомим някои животни,нито щяхме да се запазим като вид...Мисля,че това дали ще ядеш месо,или ще носиш кожа,дали ще си виган,вегетарианец или месояден е въпрос на личен избор,който уважавам, и подобни пропаганди са леко казано смешни. П.С.Израстнала съм с домашни любимци и обичам животинките |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 05:36 PM |