![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 5 2005, 11:42 AM) budistite nosjat zvyncheta na obuvkite si, za da ne nastypjat njakoja bubolechka ... ей тва ме утрепа !!! Ебаси слухтящите буболечки имало - като чуят звънче в Ла-диез - значи това е ляв крак - бягайте налявоооо !!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 05:21 PM |