![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 5 2005, 09:25 PM) Цитат(pi4 @ Mar 5 2005, 11:42 AM) budistite nosjat zvyncheta na obuvkite si, za da ne nastypjat njakoja bubolechka ... ей тва ме утрепа !!! Ебаси слухтящите буболечки имало - като чуят звънче в Ла-диез - значи това е ляв крак - бягайте налявоооо !!!! ![]() бе това е само за парлама, ако буболечката тъкмо е влюбена и не чува и оня я размаже, поне си има извинение: да си е отваряла ушите. а в монголиа пък будистките монаси не бива да бачкат, затова са им завити нагоре носовете на обувките, за да не рият земята като ходят, това е също работа. а инак аз имам един такъв навик да се подмотвам в една изоставена кланица: има нарочна жп линиа, по която докарват животните за колеж, по специални платформи животните слизат от вагоните, да не си строшат краката случайно, после има кантари да ги премерят (предупредителен надпис: манипулирането строго забранено) после едни тъмни обори, където животните чакат да им дойде редът; самите конвейри за умъртвяване не можах да намеря, преди е бил един (или повече) юнак дето е млател по черепите с дървен чук, после са исзобретили електрошока: чисто и бързо, като електрическиа стол: т.е. понякога дозата не стига, та повтарят с увеличен волтаж, после идва разфасоването на куките и каналите за кръв. кой знае каква воня е била в квартала, сега наоколо всички улици носят някакви месарски имена, а и има нарочни магазини с всякакви месарски принадлежости. наскоро един толкова се беше запалил, че беше търсил някой да го коли по интернет. и намерил, естествено. и оня свършил работата, даже си и похапнал... всичкото това излъчил и на живо в интернет (ебати какви ентусиати ги има!): кой гледал, гледал, приятен апетит. сега тоя касапин искат да го съдят, обаче трудна работа, понеже първият му е оставил подробни указания как да го коли, как да го разфасова и после откъде да почне с манджата. da, хора всякаквиi.... ![]() ![]() уф, кирилирах го, барем има няква полза. Този коментар е бил редактиран от pi4 на Mar 6 2005, 03:41 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 07:23 PM |