![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Предполагам всички знаят за теста на нацията, който излъчи националния ефир вчера ( събота ) 05.03.2005 . Какво мислите за самия тест..Някой правил е друг път такъв тест и какво мисли за теста, който беше проведен снощи ?!
Аз лично се учудих, че Мадона има IQ - 140... Лично аз не харесах особено теста, за това реших да попитам и вас..Може пък да има някой , на който да му е допаднал..знае ли човек:) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:30 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:27 PM) Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:23 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:20 PM) Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() Откъде го знаеш? Интересно ми е. Интересно как ТИ не си чувал подобни неща... Както и да е.. Не е измислица, това което го казвам..няма защо да ти обеснявам от къде го знам. Важното е , че имам такава информация и тя е вярна. Това ти стига! Аз съм чувал подобни неща, предимно от хора, които си мислят, че са по умни защото знаят къде е България, а американците не. Но доколкото имам източници(да речем - брат ми, който учи в Америка), които са ми говорили за това, нещата май не стоят както ги описваш ти. Всеки има различна информация...може би брат ти попада на такова място. Но да не се отклоняваме от темата, защото американците нямат почти нищо общо с теста , който беше проведен и излъчен снощи..Говорим за него, а не за ученолюбието на американците... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:33 PM |