![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Предполагам всички знаят за теста на нацията, който излъчи националния ефир вчера ( събота ) 05.03.2005 . Какво мислите за самия тест..Някой правил е друг път такъв тест и какво мисли за теста, който беше проведен снощи ?!
Аз лично се учудих, че Мадона има IQ - 140... Лично аз не харесах особено теста, за това реших да попитам и вас..Може пък да има някой , на който да му е допаднал..знае ли човек:) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Според мен това беше поредното предаване,от което некадърниците от БНТ искаха да изкарат пари чрез познатата SMS система и да станат конкурентноспособни поне за малко на BTV и Нова.Както видяхте Националната ни телевизия пак се изложи с живото предаване-нито звука беше като звук(даже по едно време изчезна),нито осветлението-осветление.Тия трябва да забравят въобще живите предавания...
Тестът беше главно за математици и инженери-както видяхте математъкът от VIP групата имаше най-високо IQ,не защото е много по-умен от другите участници,а защото цял живот е правил сметки.Да,тестът си беше повече за изчисляване способностите на смятане.Например майка ми,която е инженер не се затрудни особено с логическите задачи. Да оставим теста на страна и да погледнем глупавите статистики после-кой град били най-интелигентни,коя зодия,хората с какъв цвят на очите/косата и т са по-умни-пълна тъпотия.Освен това системата за оценяване накрая беше пълна смехория и самата недодяланост. Въобще Тест на нацията беше поредната медиина смехория,тип Биг Брадър.IQ тестът е само някакъв измислен критерии,за който е абсурдно да покаже истинската интелигентност на човека.Например много хора се затрудняват в математическите сметки-означава ли това,че са тъпи.Пък и като чух изказването на оная овца с IQ 152 от МЕНСА за гена(явно имаше предвид пиментацията на ириса),който липсвал на сините очи и поради тази причина синеоките били по-глупави от тези с кафяви очи(после видяхме и пълното статистическо опровержение на тази "теория",на която всеки занимаващ се с биология би се изсмял),ме хвърли в музика както се вика.Добре,Мадона ако е на 85-90 години може да има IQ 140,но доста ясно си пролича,че на нас както винаги са дали и друг тест,и друг начин на оценяване или просто са ни излъгали с незнайна цел.Иначе по-скоро съм склонна да сложа бившия тест за кандидатстване след 7 кл,или пък този за Нов Български като по-добро мерило за интелигентност,тъй като съдържа въпроси от всички сфери...Или пък въпросите от "Стани Богат" с някакви допълнения за практическо мислене,граматика и т.н....И пак подобен тест няма да бъде оценъчен и категоричен. Както и да е-отказвам се да гледам повече медиини помии.Наистина не действат добре на IQ-то ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:28 PM |