![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Предполагам всички знаят за теста на нацията, който излъчи националния ефир вчера ( събота ) 05.03.2005 . Какво мислите за самия тест..Някой правил е друг път такъв тест и какво мисли за теста, който беше проведен снощи ?!
Аз лично се учудих, че Мадона има IQ - 140... Лично аз не харесах особено теста, за това реших да попитам и вас..Може пък да има някой , на който да му е допаднал..знае ли човек:) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тестовете за интелигентност са жалко губене на време. самото участие в тях изключва минимална интелигентност. тези "тестове" тестват само определен вид интелигентности то най-тъпата: логика и комбинативност. някой с математическо или инженерно образование има предимство при такива, някой с филологично - при лингвистичните. да не говорим, че някой познава принципите им и ги е решавал има предимство пред някой, който ги вижда за пръв път. е, е ли вторият по-тъп от първия?
а при това има и други видове интелигентност: двигателна, например, останалите съм ги забравил. аз се мотам често по танцови студия и познавам много танцьор(к)и. е, не биха изкарали висок IQ, но правят с тялото си неща, които никой очилатко кретенче не може и да си представи. познавам много художници, едвам говорят и само тъпотии главно, но със сигурност имат по-добро чувство за композиция, цветова хармония и т.н. (аз нямам) от всеки философ. по тия тестове те биха били просто полуидиоти. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:28 PM |