![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 6-March 05 Град: Where Time Stands Still.. Потребител N: 760 ![]() |
Привет на всички!
![]() Казвам се Виктория. На 16 години съм от София. Любовта ми към метъла се превърна в страст. Нямам спомен с коя група се роди тя, но я предизвиках сама... Сега наблягам на Death и Thrash... На профила се вижда от какво се интересувам. ![]() През свободното си време рисувам хора и готика. При депресия, изливам мъката на лист хартия... Не излизам много, домашно куче съм си... Описвам се като реалист и романтик... Това е общо взето. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
веднъж ме поканиха на една тайнствена среща, отначало лек smalltalk, дойде се до съществената част, въпросът беше "на какво да наблегна?". не го очаквах.
та наблягай, наблягай, не бой се, не питай само на какво, нито защо. депресията е мимикрия, дар от природата, за да се предизвика съчувствие от останалите, както е с бебе, което плаче ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:15 AM |