![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
и били ли сте някога истински щастливи?
вие сте;) ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Вчера си говорих с една приятелка за това как, без да го осъзнаваме, ни е страх от истинското щастие, специално нас двете. Толкова мислене му ударихме, че накрая ни писна и решихме да оставим тюхкането и да му ударим по едно тъмно Столично
![]() Иначе съм истински щастлива, когато видя майка ми, която от работа не се заседява много вкъщи и доста често ми липсва, както и сестра ми, която е в чужбина. ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:45 PM |