![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
дълго време се колебаех дали да пусна тая
тема(ся ако има хора дето ше ми казват"по-добре да не я беше пускала" по-добре да си замълчат- ще ми сринат самочуствието) нещо за мен...казвам се Ина, от Монтана съм и съм на 15... обичам да пиша разказчета, да се разхождам сама (ся се сещам че отдавна не съм го правила)..понякога рисувам въпреки че нямам особено големи успехи ![]() имам някфа огромна пиърсинг мания...бих се надупчила цялата ако нямаше толкова голям риск после да ме изхвърлят от вкъщи да спя по пейките ![]() не ям месо и съм абсолютно против убиването на животни за храна слушам...абе май е по-добре да изредя групи KORN, Murderdolls, Slipknot, Killswitch Engage, Machine Head напоследък прослушах хардкор и малко пънк.. (като се върна ще си довърша темата) {} -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 11:45 PM) няма ли някой да ми се подмаже с нещо от рода на "готин аватар" ![]() ![]() ![]() аватарът ти ме кефи най-много от всичко, такива честни сини очи, какво подканяща изразителност! сразен съм просто. пък аз си направих моя сам. Цитат кажи ми ги тия места плс има предвид на устните, дето не се показват на всеки. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 05:09 PM |