![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 21-December 04 Потребител N: 702 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Jan 6 2005, 02:28 AM) Yngwie Malmsteen е направо безспорен лидер сред най-отвратителните и безидейни китарни чикиджии ! Свири едни и същи арпежи от '84та насам и все още има хора, дето да го слушат. Баси и оптимистите... Не знам кой спомена Кери Кинг - той пък е лидер в измислянето на максимално безмислени сола. Дори в най-безразборната си импровизация докарвам повече мелодия от него ![]() Аз тук бих споменал Chuck Shuldiner (Death, Control Denied) и Marty Friedman (Megadeth, Cacophony...) . И двамата няма грешка, или поне не са записвали такава в албум ![]() Слаш също кефи - много приятни и мелодични солца праска пича. Хахахах за Малмстийн: Сред 200 еднакви песни има 15 МНОГООООО яки смислени и тн! Трябва да се намерят обаче ![]() А иначе мен ме кефи и така да си го слушам, ЗАВИСИ КАКВО ТЪРСИШ В МУЗИКАТА. За Кинг: Ххахаххааххаа аз докато си свиря на барабани докарвам повече мелодия хахахахахахаа ![]() Чък - ок Марти - ОПРЕДЕЛЕНО! Най-великият след Малмстийн и още 5-6 ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:41 PM |