![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Кажете кои са ви любимите обложки от албумите на рок и метъл групите. Ето на мен примерно любима обложка ми е от албума на Sepultura - "Arise", както и на Metallica - "Master of Pupets".
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
И на мен любимият на Дио ми е киллинг дъ драгон иначе за обложките повечето на мейдън без съмуер ин тайм и денс оф дет (само за обложките говоря) не знам кой ги мисли ама е дзвер...на джудас - бритиш стиил
пърпъл ин рок (познайте на коя група ![]() ![]() ![]() ![]() супер оригинални обложки са т'ва... еми стига за сега... п.с. хаха забелязвате ли, че снимката на аватара ми е различна от тая която съм постнал..обърната е ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 08:17 AM |