![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Позволявам си да ви представя две парчета на моята група - Dream of December. Това е демо-запис, който при това не е миксиран и мастериран, а и вокалите не са записани докрай. Освен това ние сме просто любители, а не професионални музиканти. Ако въпреки това искате да ги чуете, можете да ги свалите оттук:
Flame of Insanity Eternal Crying Dream Стилът е дет-метъл с малко трашърски инвенции. Приемам всички видове коментари и забележки с изключение на "Няма да си хабя трафика за глупости", "Вие сте бати тъпите", "Що не свирите GORE?", "Мразя дет" и др. от рода. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Преди съм пропусналтемата, но сега ще се реванширам.
1. Саунда - гаден е. Барабаните ги няма никакви. Не знам дали това в ниските регистри е точно бас, но това, което пълни ниските е страшно замазано и без пик. Китарите мисля и сами разбирате ![]() 2. Музиката - яка. Много ми харесаха рифовете като цяло. Доста интересни влияния. Без да съм какъвто и да е специалист, китарите звучат технично и изобщо много добре сте го направили!!! Е, саунда малок преебава едно две неща, но както и да е. МНого добре! 3. Вокалите - от стилова гледна точка не съм почитател, но мисля че са много яки за стила си. От двете парчета предпочитам Crying Dream като цяло, но единият риф на Dream of Insanity ме накефи най-много от всичко. Като цяло евала! Много добре сте се справили!!! Ако приемате съвети - замислиете се за вкарване на синтезатори в звученето, защото място определено има! Ще ми е много интересно да чуя нещо повече ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:56 PM |