![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
чувствам се тъпо, като некъв лексикон
![]() Начи на 15 съм, ЯК хеви метъл фен съм, хард рока го чувам...траша и прогресива по-малко...ъммм..свиря на барабани от година, на китара от 2...добре се представям и с 2-та инструмента,но въпреки, че на китара свиря от повече време, страстта са ми барабаните...тая или другата седмица ще си взяма първия сет...след дълго събиране ![]() ![]() ![]() бухаха...няма да е зле и да кажа как се казвам...та зоват ме Стефан, близнаци съм (зодия-та за по-бавно схватливите) и са на 25 май сички сте поканени поканени и музикантите да си носят инструментите да забием както трябва ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с. свиря в група, т.е. опитвам се ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от jimmy page на Mar 13 2005, 08:34 PM -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Барабани рулз!!! Хайско, Джими:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:12 AM |