![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
какво мислите за това чудо
![]() ![]() ![]() та смятате ли, че е изгъзица или наистина е добро... аз свиря малко или много на китара въпреки, че вече все по-рядко. На 7 струнна китара се чувствам тъпо въобще не мога да разбера за кво иде реч ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Лорде, ако сравняваш китарите без ефекти, разлика има огромна. Е, като минат през "каквото-там-ги-прекарват-по-студията" наистина е абсурд да хванеш разликата.
Просто ми стана смешна следната ситуация: Седи Warrior и слуша музика и изведнъж- "А ! Това е седемструнна китара!!! Ми да- направо си е такава ! Даже, така като слушам тоя риф, на Ибанец прилича малко.... Мдаааа - тоя звук е само от адаптерите на RG7620 !!! " ![]() Айде сега си представете, че пича въобще не е ползвал тая китара, само за снимките я взел, щото скъсал на неговата струна... ![]() За българските групи знам само една със 7-струнна китара - Velvet Project. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:39 AM |