![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 23-March 05 Потребител N: 774 ![]() |
..на 30ти Май ще свирят в Гърция.Единствения проблем са билетите та се чудех дали някоя фирма (имаше преди време една която организираше екскурзиики до разни фестове, 'ма немога да се сетя името, пращаше ми реклама на майла) да организира ходене на концерта?Аз ще ходя, но сега трябва да търся познати които да ми купят билет от Атина.. пък и аз там съм ходил преди доста време и ще буъде едно бясно лутане.. ма нищо де.. все някак си ще отида.Ако имаше някой да го организира щеше да е по лесно..
![]() ![]() ![]() Мерси предварително. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Mar 25 2005, 05:21 PM) Наречете ме идиот, но ако тия дойдат у Софията и цените са под 30 кинта бих се замислил сериозно! Нищо че не са метъл... имат 2-3 много приятни парчета. Абе щом вече и сватби почнаха да правят на концертите си начи работата загрубява. От любопитство като нищо и аз да се занеса. Цената под 30лв, обаче, силно ме съмнява. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:00 AM |