![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От много време ми се върти в главата, че едно църковно хорово пеене би вървяло много добре с метъл и добра оркестрация. Някой да знае такава викторианска метъл група? Може и да не пеят точно църковни псалми, но да звучи по подобен начин. Терион имат няколко песни, които се доближават до тази идея, но не е точно както си го представям. Знам че има такава група (която не се сещам как се казваше), но фонът отзад е някво досадно техно.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Знам че има такава група (която не се сещам как се казваше), но фонът отзад е някво досадно техно. Мисля, че има предвид една песен на Тристания, където има точно такова пеене, но отзад се чуват разни електронии. Иначе аз съм ТВЪРДО ЗА идеята. Цитат значи трябват ми двама китаристи, барабанист, кийбордист, басист и симфоничен оркестър - желаещи? biggrin.gif Аз съм кандидат за барабанист и кийбордист! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 07:45 AM |