![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми незнам дали е имало такава тема ама ми се стори добра идея всеки да си напише любимите му Death кавъри.
![]() Става въпрос за песни, издържани в стил Death или Black, които са кавъри на песни от по-леки стилове и приликата с оригиналите да е минимална. Ето аз например преди 2-3 дена за пръв път чух Kill With Power на Arch Enemy и страшно много ми хареса ![]() ![]() Също така много добър кавър е Losing My Religion на Graveworm ... ех че не мога да се сетя кой го изпълняваше това в оригинал... Като стана дума за Greveworm -> Fear of the Dark естествено! -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Sep, има го на mp3.online.bg ама в момента не ми се отваря, 11 парче от албума Mirror Of Madness (2003) е
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:59 PM |