![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 28 2003, 07:23 PM) Цитат Браво! МАЛКО ХОРА СЕ СДЪРЖАТ ДА НЕ НАПИШАТ НЯКОЯ ГЛУПОСТ ПРЕД ЗНАЕЩИТЕ ПОВЕЧЕ! АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА, НО БРАВО НА ТЕБЕ! Ами аз всъшност не поцтвах по чисто идеологически причини. Повечето топици бяха от рода на "Ами ако Германия беше спечелиа войната", "Можела ли е Германия да спечели", "Какво провали Германия"... всъшност... все разни хора които явно съжаляваха за пораженето на Германците. Това е. Не знам дали ме разбираш. Разни хора които гледат на историята с разни пристрастия. Иначе по-голямата част от статиите на сайта ги прочетох. Особенно "Източния Фронт". По-скоро се заяждах с тебе! Признавам. ![]() Но не си прав, че са на страната на немците! ДОри понякога трябва да държа фронта на проком мненията им! Deutschland, Deutschland uber alles, uber alles in der Welt, In sh.................. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 06:34 AM |