![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Сега слушам Nirvana, че ми дойде на ума да питам, според вас, защо се самоубива Kurt Cobain, само на 27 години. Какви са вашите теории, а може би не се е самоубил...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 26 2005, 12:17 AM) Защото не са като Кобейн. Дори да звучи странно за някой, за да те запомнят трябва да си безрасъдно шибано копеле и да не ти пука от нищо. Така се ебаваш с живота, и не му позволяваш той да го прави с теб. все пак е странно, как се събират такива хора в една група. останалите двама правят инфантилната група foo fighters и изглеждат като цял живот са мечтали да останат в детската градина. запомнил съм само един клип където свирят под един мост, а отгоре падат разлицхни неща, но не може да се сравнява никак с деструктивната сила на "smells like teen spirit". мога да си представя, че са се и доста постреснали от внезаюната смърт на кърт и са избягали в детските си спомени, това се случва. макар че като слушам за кой ли път in utero, скорошната смърт на кърт излежда съвсем предопределена. Цитат rape me, my friend rape me again i'm not the only one hate me do it and do it again waste me taste me my friend видя ми се интересно, че заедно с уилям бъроуз ("голият обяд") са чели заедно "the priest, they call him by". инак може пак да си безразсъдно шибано копеле и никой да не те запомни с нищо. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:30 PM |