![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
веднъж и аз да съм съгласен за нещо с рапърите, по точно с Мишо Шамара ето какво казва той -
Преди време Шамара изтегли репертоара на лейбъла си от БГ Топ 100, заради навлизането на поп-фолка и медийно му легализиране в ефира на bTV, и поведе открита война срещу чалгата. “Не може да не заявявам твърда позиция по този въпрос. Знам, че много хора смятат моето творчество са нискокултурно, но по-долно от чалгата няма! И е тъпо, че се броим на пръсти тези, които открито го заявяваме. Искам да видя всички ония, които ми се правиха на големите интелектуалци, а сега си мълчат. Долу чалгата!”- категоричен беше рапърът. Когато е прав в нещо, трябва да му го признаем, нищо че ние тук и неговата "музика" я мразим! Но този път правилно се е изказал човека! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Apr 27 2005, 09:37 AM) Когато е прав в нещо, трябва да му го признаем, нищо че ние тук и неговата "музика" я мразим! Но този път правилно се е изказал човека! Da se mrazi koito i da bilo muzikalen stil e bezpredmetno i plosko. Tova,4e 4algata izpukna pred vsi4ki drugi stilove si e samo i edinstveno gre6ka na bulgarskata ,predimno pop i rock, scena.Za6toto,ako nqkoi prave6e stoinostni ne6ta (za masoviq potrebitel),koito naistina da si zaslujavat (ili pone da sa melodi4ni ![]() S pop-a e su6toto.Zamrq vsqkakva ka4estvena produkciq(samo ot vreme na vreme po ne6to izka4a).I eto ti edin dobur zamestitel - golo mace,koeto se usmihva s tri kata 4ervilo.Kakvoto i da si govorim na 60% ot bulgarite im trqbva to4no tova-leka,nenatovarva6ta muzi4ka dokato si piqt rakiqta. Ne si spomnqm koga posledno sum 4ula nqkoq priqtna bulgarska pesen izkliu4ae underground scenata.Sry,ama na edin srednostatisti4eski 30 godi6en semeen trudno 6te mu dopadne Mi6o 6amara,Di4o,Deo i tam drugi podobni. Tova e to.4algata e i 6te produljava da e edna ot nai-slu6anata muzika,za6toto v momenta tq nqma realna konkurenciq,a i v neq ima mnogo pari.Fakt. Tui 4e Mi6o (koito btw e elementarno do mozuka na kostite si leke) moje da se zahape otzadi i da razbere nai-nakraq,4e negovata i bez tova slabo svete6ta zvezda saleze.Moje i da zaema poziciq ,no na vsi4ki ni e qsno ,4e nqma da pojune uspeh,koeto dokazva samo edno - po-golemite izqjdat po-malkite. SPARK -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:55 AM |