![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Cynthia @ Apr 30 2005, 11:22 AM) Хубава тема. Има няколко стойностни постинга. Mort,ето какво мога да ти кажа - викането на духове или още евокацията /за инвокация нума да говоря изобщо/ е процес изискващ познания, сила и воля. Силната воля ти трябва, за да ги върнеш обратно. Книгата, която наистина мога да ти препоръчам, ако не си я намерил вече, е Призоваване на духове /Изкуството на магическата евокация / Автор: Константинос , издателство Аратрон /едно наистина добро издателство/. Тази книга е написана от практикуващ магьосник, който е осъществил с успех голям брой евокации. Под неговото ръководство и разбираеми наставления изпълнението на евокациите ще бъде лесно за всеки. Хубавото е, че се описва природата на духовете, цялосните ритуали за евокация на астрално и физическо ниво. Има ги печатите на всички духове, както и описание на вида, в който се появяват и за какво могат да ти помогнат. За психическите атаки - ако кръга, в който се извършва евокацията е добре направен, той е достатъчно сигурна защито. А и по принцип този тип атаки са рядкост. По-често неприятните чувства са плод на самовнушение - но това е дасдтатъчно, за да се чувстваш зле. Затова е много важно да изпълняваш някакъв ритуал за защита, в който вярваш. Малкия Прогонващ Ритуал на Пентаграмата е добър в това отношение. Разбира се има много други - просто трябва да вярваш, че работи! bE3cMbPtHa, къде горе-долу е било това - местност, около някое село или ...? Защото има такива места - просто искам да знам на кое сте попаднали. Това е общо взето. Разбира се, всеки вярва в каквото иска. Но е добре да допускате възможността това да е истина - просто за да знаете, че има и още едно нещо, с което трябва да се внимава и от което трябва да се пазите. Както се казваше в един филм: Това, че не виждате какво има в тъмното, не значи че то не може да ви убие! Та така... Ами на път за морето....някъде до Сливен беше ![]() Има оше една история, която ме кара да вярвам в тези неща...но не мисля, че ще я разберете, макар тя да спаси живота на един много скъп за мен човек.... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:56 AM |