![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ами аз съм повече фан на шосейното колездене, сега съм с трети или четвърти бегач. евтино не е, излезе ми към над 4000 лв, с отстъпките, все пак е по-евтино отколкото МБ. и аз да си направя hall of fame:
рамката е tommasini techno, правена по мите мерки, пасва идеално, ръчна направа (чаках няколко месеца), също и боядисването (цветът не са го докарали обаче много-много). нарочно си взех стоманена рамка, а не алуминиева, много по-класическо е, тръбите са съвсем тънки на диаметър, освен това стоманените обират вибрациите по меко от алуминиевите (твърди новият ми майстор). старият майстор пък казваше: рамката трябва да е италианска! е, послушах го. между другото, стоманените рамки са рядкост, всичко е алуминий, има и карбон, и титан, но те вече са безумно скъпи; даже италианските производители: pinarello, bianchi, не се свенят да произвеждат в азия, имал съм едно единствено азиатско колело - направо отвратително, просто технологията на обработка на металите им е terra incongnita. гарнитурате ми е Campagnolo Veloce, някои части са от chorus и record. спирачките са добри, декласаторът не го бива много-много... мразя всякакви shimano гарнитури, защото са азиатски. каплите са campagnolo proton, имах доста тежко приключение с тях (задната), издържа. това е в общи линии, малко се минах с педалите, но мога да ги сменя. Цитат(Drummer @ May 3 2005, 09:02 PM) Ами, ако си много ЩУР може да те пробваме, понеже аз също се занимавам с планинско колоездене (downhill - на наш език) и trial стил, т'ва е нещо като urban style. Разни номера с байка и т.н. Ама напоследък нещо Витоша не ме блазни. Както и да е, та, явно си купуваш някакви боклуци, за да се трошат толкова бързо. То всичко се троши де, ама някой качествен байк, по-трудно. И няма как да не си направя малко 15 minutes of fame: http://play.evrocom.net/dl/incoming/drmr/OntarioTE.JPG Т'ва е машината. ![]() Около 800-900 лева струва, а екипировката ми е около 200. къде караш, може да мина да погледам... между другото, добре ти изглежда колелото, защо му е толкова ниско седлото? urban style? педалите стават ли със закачане на обувките? харесват ли ти тия въртящите се скорости, аз някак не можах да им свикна, имам и един смотан МБ... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:12 PM |